Zorg

Apeldoorn en omgeving

In de omgeving Apeldoorn is ToutouhTrainingen naast het aanbieden van de normale trainingen ook bezig met het verzorgen van zorgprojecten.
Ook deze zorg bieden we aan op maat. Daarom maken we onderscheid tussen verschillende doelen. Zo hebben we jongeren die behoefte hebben aan dagbesteding. De trainingen helpen de jongeren een structuur op te bouwen in hun week, vormen een uitlaatklep, maken het lichaam fitter en zo zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan de trainingen. Zowel fysiek als mentaal. Jongeren die hun draai proberen vinden in de maatschappij hebben hier veel baat bij.

Ondersteuning

Daarnaast hebben we ook jongeren die op één of meerdere gebieden speciale ondersteuning nodig hebben. Denk hierbij aan weerbaarheid of juist agressieregulatie. Ook hierin bieden wij professionele hulp. Wij hebben een project ontwikkeld waarin de ontwikkeling van de problematiek van de cliënten bijgehouden kan worden doormiddel van erkende vragenlijst. Deze vragenlijst is door psychologen/ gedragswetenschappers wetenschappelijk onderbouwd. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.