Small group/bedrijfsboksen

Smallgroup

Bij Toutouh Trainingen bieden ze ook small group-/bedrijfsboksen aan, een leuke en uitdagende trainingsvorm waarin je kunt genieten van de voordelen van groepstraining en de opwinding van boksen. Of je nu met een groep vrienden, collega’s of teamleden traint, small group-/bedrijfsboksen is een geweldige manier om samen te werken, elkaar te motiveren en tegelijkertijd je fitnessniveau te verbeteren.

Small group-/bedrijfsboksen combineert de technieken en trainingen van het boksen met een groepsdynamiek. Onder begeleiding van een ervaren trainer, zoals Marouan Toutouh, werk je aan het ontwikkelen van boksvaardigheden, het verbeteren van je conditie en het versterken van je lichaam. De trainingen omvatten onder andere boksoefeningen, combinaties, zaktraining en cardiovasculaire workouts.

Het trainen in een kleine groep of als bedrijf biedt veel voordelen. Je kunt elkaar aanmoedigen, samenwerken en elkaar uitdagen, wat kan leiden tot een verhoogde motivatie en prestaties. Bovendien bevordert het teambuilding en helpt het bij het opbouwen van een positieve groepsdynamiek.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met boksen, small group-/bedrijfsboksen is geschikt voor alle fitnessniveaus. De trainingen worden aangepast aan de individuele behoeften en vaardigheden van de groepsleden, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan meedoen en vooruitgang kan boeken.

 

Bedrijfsboksen

Bedrijfsboksen bij Toutouh Trainingen is een uniek programma dat speciaal is ontworpen om teams binnen bedrijven te versterken en te verbinden door middel van bokstrainingen. Het biedt een leuke en uitdagende manier om samen te werken, te ontstressen en tegelijkertijd aan de gezondheid en fitheid te werken.

Het bedrijfsboksen programma bij Toutouh Trainingen omvat boksoefeningen, technieken en workouts onder begeleiding van ervaren trainers, waaronder Marouan Toutouh zelf. De trainingen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met boksen.

Tijdens de bedrijfsbokssessies worden teams aangemoedigd om samen te werken, elkaar te motiveren en uit te dagen. Het verbetert de teambuilding, creëert een positieve groepsdynamiek en versterkt de onderlinge relaties. Bovendien helpt het bij het verminderen van stress en het bevorderen van het welzijn van de werknemers.

Het bedrijfsboksen programma kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelstellingen van het bedrijf. Of het nu gaat om een eenmalige sessie als teambuildingactiviteit of een regelmatige trainingsroutine, Toutouh Trainingen zorgt voor een op maat gemaakt programma dat de gezondheid, fitheid en teamgeest van het bedrijf bevordert.