Personal training

Bij Toutouhtrainigen bieden wij trainingen op maat aan. Voor jou als individu, kleine groep of binnen onze zorgtrajecten.

Ons motto is ‘’Elke sporter met zijn eigen plan’’. Ieder persoon is zowel fysiek als mentaal op een ander niveau en daarom kijken wij samen met de klant naar een passend trainingsschema. We zoeken elke training weer jouw grens op. Zo proberen we samen al jouw doelen te behalen.

inside the gym

Onze personal trainingen bestaat uit drie varianten:

Kickboksen, functionele krachttrainingen en conditietrainingen. Combinaties behoren ook tot de mogelijkheden.

Kickboksen: 
De specialiteit van ToutouhTrainingen is kickboksen. De trainingen bestaan uit een technisch en een tactisch gedeelte. Hierbij splitsen we het boksen van het kickboksen en proberen we gedetailleerd te werk te gaan. Op deze manier kunnen we de techniek verfijnen en zorgen voor een goede uitvoering. De bedoeling is om dit dan praktisch en begripvol te maken voor U.

Functionele Krachttrainingen: 
De krachttraining bij Toutouhtrainingen bestaat uit meerdere varianten. Zo hebben wij functionele krachttraining die betrekking heeft op de uitvoering van de sport die beoefend wordt. Dit kan inhouden: Kickboksen, voetbal en meer! Hiernaast hebben wij ook een vorm waarin we een circuitje uitzetten met verschillende oefeningen. Hierbij verbeteren we de kracht en uithoudingsvermogen. Als laatst is er ook een optie om de focus te leggen op een specifieke spiergroep. Hier proberen we dan de specifieke spiergroep zo goed mogelijk te trainen om deze sterker te maken.

Conditietrainingen: 
De conditietraingen van ToutouhTrainingen bestaan uit verschillende varianten. Hierbij kan de focus gelegd worden op het kickboksen waarbij je tijdens het kickboksen conditioneel
bezig bent om ervoor te zorgen dat je uitvoering goed blijft. Daarnaast kan een variant zijn waardoor we met krachtrainingen en oefeningen de conditie en uithoudingsvermogen verbeteren. Op deze manier zorgen we ervoor dat je spieren meer aan kunnen en minder snel verzuren. Als laatst bestaat er een mogelijkheid om een conditietraining te doen waarbij er wordt hardgelopen of oefeningen op een assault bike.