Ons Hulpaanbod

Toutouh Trainingen en Begeleiding is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van ambulante begeleiding via de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning) en Jeugdwet. Het bedrijf is opgericht door Marouan Toutouh, een ervaren professional met een passie voor het ondersteunen van individuen en gezinnen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling.

Ambulante begeleiding via de WMO en Jeugdwet is bedoeld voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij het zelfstandig functioneren in de maatschappij. Dit kunnen volwassenen zijn met bijvoorbeeld psychische, psychiatrische, sociale of cognitieve problemen, evenals kinderen en jongeren met ontwikkelings- of gedragsproblemen. Toutouh Trainingen en Begeleiding begrijpt dat elke persoon unieke behoeften heeft, en daarom bieden wij op maat gemaakte begeleiding aan, die is afgestemd op de individuele situatie en doelen van elke cliënt.

Het team van begeleiders bij Toutouh Trainingen en Begeleiding bestaat uit professionele en toegewijde medewerkers die ervaring hebben met het werken met verschillende doelgroepen. Wij werken nauw samen met de cliënten en hun families om een ondersteuningsplan op te stellen dat rekening houdt met hun specifieke behoeften, sterke punten en doelen. De begeleiders bieden praktische hulp, begeleiding en coaching op verschillende levensgebieden, zoals zelfverzorging, wonen, financiën, onderwijs en werk. Wij streven ernaar om cliënten te empoweren, zodat ze hun zelfstandigheid en welzijn kunnen vergroten.

Toutouh Trainingen en Begeleiding hecht veel waarde aan samenwerking en partnerschap. Wij werken nauw samen met andere zorgprofessionals, zoals psychologen, therapeuten, en medewerkers van gemeenten en zorginstellingen, om een holistische en geïntegreerde aanpak te bieden. Door multidisciplinair samen te werken, kunnen ze de beste resultaten behalen en de cliënten de meest passende ondersteuning bieden.

Het doel van Toutouh Trainingen en Begeleiding is om cliënten te helpen een zo volwaardig en zelfstandig mogelijk leven te leiden. Wij streven naar maatwerkoplossingen die de zelfredzaamheid, participatie en kwaliteit van leven bevorderen. Door middel van persoonlijke begeleiding, praktische ondersteuning en het aanleren van vaardigheden, bieden wij een waardevolle bijdrage aan het welzijn en de ontwikkeling van onze cliënten.